Консалтинговый центр Школа Административного Управления Зиминой

Меню

Онлайн-тренінг

«Координатор щодо впровадження системи HACCP на підприємствах з виробництва, збереження та реалізації харчових продуктів»

Цей практично-орієнтований тренінг для Вас

Якщо Ви хочете (або зобов’язані) в короткі терміни впровадити систему НАССР, стати хорошим професіоналом
(або підвищити свій професіоналізм) і відразу застосовувати набуті знання та вміння в роботі!

Тривалість тренінгу - 1 місяць

Пакет «БАЗОВИЙ» - 16 годин, 8 модулів по 2 години

Пакет «СТАНДАРТ» - 22 години, 8 модулів по 2 години
+ 3 модулі по 2 години

Дати проведення

Що Ви будете робити в процесі online тренінгу:

  • Розберетеся у вимогах наказу №590, затвердженому Акті Держконтролю та інших законодавчих та нормативних документів;
  • Будете знати сім принципів HACCP з управління ризиками, пов'язаними з безпекою харчових продуктів;
  • Будете описувати продукцію згідно з нормативними документами;
  • Розберетеся в аналізі небезпек і контролі критичних точок;
  • Навчитеся складати блок-схеми процесу виробництва і визначати критичні точки;
  • Напрацюєте навички розробки необхідних програм-передумов, виробничих процедур, протоколів (журналів, таблиць, графіків, тощо ..);
  • Отримаєте досвід розробки і впровадження плану НАССР;
  • Та багато іншого, що необхідно для розвитку компетенцій спеціаліста по впровадженню та підтримки функціонування системи НАССР

Вартість участі

Пакет «БАЗОВИЙ»
3 900.00 грн

Пакет «СТАНДАРТ»
14 800.00 грн.

При участі кількох слухачів з одного підприємства – бонусні ЗНИЖКИ!

Результат заходу

Корисні дані і тільки працюючі інструменти від Галини Зіміної, системного консультанта з організаційного розвитку та ефективності, аудитора міжнародної кваліфікації (ISO 9001, ISO 22000)

!!!Рекомендація: краще відправити кілька людей з однієї компанії, тому що тоді вони будуть в одному інформаційному полі і зможуть більш ефективно впровадити проект, так як завжди над впровадженням працює команда (група HACCP), а не одна людина.

ПРОГРАМА ONLINE ТРЕНІНГУ

Тільки про головне! Концентрована практика, до 80% опрацювання реальних ситуацій!

Модуль 1

  • Знайомство: представлення тренерів, знайомство з групою, огляд тематики тренінгу, таймінг і правила тренінгу
  • Загальні засади НАССР: Визначення НАССР та переваги системи НАССР для виробника
  • В чому різниця між системою HACCP та ДСТУ ISO 22000:2019
  • Основні законодавчі та нормативні вимоги до всіх організацій/підприємств в ланцюгу створення харчової продукції
  • Що буде перевіряти інспектор або аудитор?
  • Як легко аудитор / інспектор може визначити впроваджену і працюючу систему або впроваджену «для галочки»?
  • Сутність та значення програм-передумов

Модуль 2

  • Вам необхідно впровадити систему HACCP. З чого починати?
  • Алгоритм впроваджувальних дій
  • Огляд основних термінів
  • Належна практика виробництва та знайомство із Стандартами Кодексу Аліментаріус
  • Документи, які підтверджують наявність системи безпечності продукції HACCP
  • Практичні аспекти розробки та впровадження 12 кроків ПЛАНУ HACCP та 7 принципів HACCP
  • Практичні аспекти розробки та впровадження 7 принципів HACCP

Модуль 3

  • Створення групи НАССР та визначення сфери застосування системи НАССР
  • Опис харчового продукту і всіх матеріалів, використовуваних при його виробництві
  • Розробка блок-схеми технологічного процесу щодо кожного харчового продукту
  • Метод визначення значущості небезпечних факторів. Дерево рішень
  • Ідентифікація та аналіз небезпечних факторів (біологічних, хімічних, фізичних) щодо кожного харчового продукту на кожному етапі технологічного процесу

Модуль додатковий Д-1

  • Практичні аспекти щодо створення групи НАССР та визначення сфери застосування системи НАССР
  • Практикум: Опис харчового продукту і всіх матеріалів, використовуваних при його виробництві
  • Практикум: Розробка блок-схеми технологічного процесу щодо кожного харчового продукту
  • Практикум: Ідентифікація та аналіз небезпечних факторів щодо кожного харчового продукту на кожному етапі технологічного процесу

Модуль 4

  • Визначення групою НАССР контрольних і критично контрольних точок, встановлення та обґрунтування критичних меж щодо кожної ККТ
  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№1)
  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№2)
  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№3)
  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№4)

Модуль 5

  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№5)
  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№6)
  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№7)
  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№8)

Модуль додатковий Д-2

  • Практикум: Визначення групою НАССР контрольних і критично контрольних точок, встановлення та обґрунтування критичних меж щодо кожної ККТ
  • Практикум: Розробка програм-передумов системи HACCP (№№1, 2, 3)
  • Практикум: Розробка програм-передумов системи HACCP (№№4, 5, 6)
  • Практикум: Розробка програм-передумов системи HACCP (№№7, 8)

Модуль 6

  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№9)
  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№10)
  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№11)
  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№12)
  • Теоретична робота та розгляд прикладів оформлення програм-передумов системи HACCP (№13)

Модуль 7

  • Оформлення Плану НАССР. Процедура моніторингу КТК
  • Розгляд прикладів коригувальних дій щодо ККТ
  • Розробка та документування коригувальних дій щодо кожної ККТ
  • Розробка процедур, які забезпечують ефективне функціонування системи НАССР
  • Теоретична робота та розгляд прикладів Валідації та Верифікації системи НАССР

Модуль додатковий Д-3

  • Практикум: Розробка програм-передумов системи HACCP (№№9, 10)
  • Практикум: Розробка програм-передумов системи HACCP (№№11, 12)
  • Практикум: Розробка програм-передумов системи HACCP (№13)
  • Практикум: оформлення Плану НАССР
  • Практикум: Розробка та документування коригувальних дій щодо ККТ
  • Практичні аспекти: Розробка процедур системи НАССР, проведення Валідації та Верифікації системи НАССР

Модуль 8

  • Розробка процедури відкликання та вилучення харчових продуктів
  • Установлення системи документообігу та ведення протоколів
  • У чому різниця між внутрішнім і зовнішнім аудитом?
  • Внутрішні перевірки системи НАССР
  • Документація щодо внутрішнього аудиту
  • Як підготуватися та успішно пройти Держконтроль у формі аудиту системи HACCP?

Раді бачити Вас на наших тренінгах!

Выбранный курс

Выберите удобный способ коммуникации

Через почтовый клиент (Microsoft outlook, Thunderbird....)

Через форму на сайте

^ Наверх