Консалтинговий центр «Школа Адміністративного Управління Зіміної» В ПАРТНЕРСТВІ З
ГО «Продовольча безпека України»
ВГО «Фумігаційна асоціація»
ГС «Пест контроль України»
ЗАПРОШУЄМО
скористатися можливістю розвинути свої професійні компетенції
ПРОПОНУЄМО ЦИКЛ ПРАКТИЧНО-ОРІЄНТОВАНИХ ТРЕНІНГІВ
для розробки та впровадження системи HACCP, ДСТУ ISO 22000:2019,
проведення внутрішнього аудиту, підготовки до успішного проходження Держконтролю та/або сертифікаційного аудиту на відповідність вимогам ISO 22000
Цей цикл тренінгів для Вас
Якщо Ви хочете отримати необхідні ключові знання, навички, алгоритми дій, професійний інструментарій для розробки, впровадження та функціонування системи управління безпечністю харчової продукції, щоб, за допомогою набутих професійних компетенцій:
запровадити
системний підхід до управління безпекою харчових продуктів у себе на підприємстві
успішно підготуватися
до державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР
надавати консультаційні послуги
з розробки та впровадження системи управління безпекою харчових продуктів та підготовки до успішного проходження Держконтролю та/або сертифікаційного аудиту на відповідність вимогам ДСТУ ISO 22000:2019
Рекомендація: Враховуючи те, що тренінги взаємопов’язані між собою і кожен наступний базується на напрацьованому матеріалі попереднього, краще навчатися у пропонованій послідовності тренінгів.
Супроводжуючі аспекти
Зручне місце проведення тренінгів: м.Київ, вул. Велика Житомирська, 33 (ТПП України), вхід зі Стрітенської вулиці
Заняття проводять фахові спеціалісти, консультанти-тренері, експерти-практики
Конспект і роздаткові матеріали спростять роботу на тренінгах і допоможуть в тренуваннях, завдяки їм основні дані залишаться з Вами і після тренінгу
Смачні бізнес-ланчі та кава-брейки з ароматною, смачною заварною кавою дозволять Вам не відволікатися на голод, не витрачати час на пошук місця, щоб перекусити, а повністю зосередитися на процесі навчання
Іменний Сертифікат, як свідчення Вашого професіоналізму