Консалтинговый центр Школа Административного Управления Зиминой
Громадське Об'єднання «Продовольча безпека України»
«Школа Адміністративного Управління Зіміної»
Громадська Спілка «Пест контроль України»
Практично-орієнтований тренінг:
«Розробка та впровадження системи HACCP на підприємствах
з виробництва та обігу харчових продуктів»
Завдання тренінгу
Надати Вам необхідні ключові знання, навички, алгоритми дій, професійний інструментарій для впровадження та функціонування системи управління безпечністю продукції, щоб, повернувшись з тренінгу, Ви запровадили системний підхід до управління безпекою харчових продуктів у себе на підприємстві та успішно підготувалися до державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР
Тренінг зорієнтований на керівників та спеціалістів
підприємств харчового ланцюга
Які хочуть (або зобов’язані) в короткі терміни впровадити систему НАССР, стати хорошим професіоналом
(або підвищити свій професіоналізм) і відразу застосовувати набуті знання та вміння в роботі!
Тривалість тренінгу
16 акад.годин, 2 дні
Дати проведення тренінгу
27-28 квітня
Що Ви будете робити в процесі тренінгу
Розклад тренінгу
День 1
День 2
ПРОГРАМА ТРЕНІНГУ
Тільки про головне! Концентрована практика, до 80% опрацювання реальних ситуацій!
Модуль 1
Модуль 2
Модуль 3
Модуль 4
Модуль 5
Модуль 6
Модуль 7
Місце проведення тренінгу
м.Київ, вул. Велика Житомирська, 33 (ТПП України), вхід зі Стрітенської вулиці
Вартість тренінгу
4700.00 грн. за одну особу
При участі кількох слухачів з одного підприємства – бонусні ЗНИЖКИ!
Рекомендація: краще відправити кілька людей з однієї компанії, тому що тоді вони будуть в одному інформаційному полі і зможуть більш ефективно впровадити проект, так як завжди над впровадженням працює команда (група HACCP), а не одна людина.
Супроводжуючі аспекти
Раді бачити Вас на наших тренінгах!