Консалтинговый центр Школа Административного Управления Зиминой
Громадське Об'єднання «Продовольча безпека України»
«Школа Адміністративного Управління Зіміної»
Громадська Спілка «Пест контроль України»
Практично-орієнтований тренінг: «Розробка та впровадження Системи менеджменту харчової безпеки, згідно вимог ISO 22000:2019»
Цей тренінг для Вас
Якщо Ви хочете (або зобов’язані) в короткі терміни впровадити систему менеджменту харчової безпеки , згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2019 та отримати Сертифікат відповідності, стати хорошим професіоналом (або підвищити свій професіоналізм) і відразу застосовувати набуті знання та вміння в роботі!
Тривалість тренінгу
16 акад.годин, 2 дні
Дати проведення тренінгу
1-2 квітня
Що Ви будете робити в процесі тренінгу
Розклад тренінгу
День 1
День 2
Рекомендація: Враховуючи те, що тренінги взаємопов’язані між собою і даний тренінг базується на напрацьованому матеріалі попереднього:
1. «Розробка та впровадження системи HACCP на підприємствах з виробництва
та обігу харчових продуктів»,
для кращого розуміння та сприйняття, краще навчатися на цьому тренінгу вже після проходження попередньо вказаного тренінгу
ПРОГРАМА ТРЕНІНГУ
Тільки про головне! Концентрована практика, до 80% опрацювання реальних ситуацій!
Модуль 1
Модуль 2
Модуль 3
Модуль 4
Модуль 5
Модуль 6
Модуль 7
Місце проведення тренінгу
м.Київ, вул. Велика Житомирська, 33 (ТПП України), вхід зі Стрітенської вулиці
Вартість тренінгу
4700.00 грн. за одну особу
При участі кількох слухачів з одного підприємства – бонусні ЗНИЖКИ!
Рекомендація: краще відправити кілька людей з однієї компанії, тому що тоді вони будуть в одному інформаційному полі і зможуть більш ефективно впровадити проект, так як завжди над впровадженням працює команда (група HACCP), а не одна людина.
Супроводжуючі аспекти
Раді бачити Вас на наших тренінгах!