Консалтинговый центр Школа Административного Управления Зиминой

Меню

Громадське Об'єднання «Продовольча безпека України»

«Школа Адміністративного Управління Зіміної»

Громадська Спілка «Пест контроль України»

Практично-орієнтований тренінг: «Розробка та впровадження Системи менеджменту харчової безпеки, згідно вимог ISO 22000:2019»

Цей тренінг для Вас

Якщо Ви хочете (або зобов’язані) в короткі терміни впровадити систему менеджменту харчової безпеки , згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2019 та отримати Сертифікат відповідності, стати хорошим професіоналом (або підвищити свій професіоналізм) і відразу застосовувати набуті знання та вміння в роботі!​

Тривалість тренінгу

16 акад.годин, 2 дні

Дати проведення тренінгу

1-2 квітня

Що Ви будете робити в процесі тренінгу

  • Розберетеся та зрозумієте практичні аспекти вимог та отримаєте досвід розробки і впровадження ДСТУ ISO 22000:2019
  • Напрацюєте навички визначення потреб та очікувань зацікавлених сторін, сфери застосування системи менеджменту безпеки харчової продукції
  • Навчитеся розробляти політику та цілі в сфері забезпечення безпеки харчової продукції
  • Напрацюєте навички планування дій щодо ризиків та можливостей
  • Зможете удосконалити свої навички щодо складання блок-схем процесу виробництва, аналізу небезпек і контролю критичних точок та поглибити свої навички розробки необхідних програм-передумов, виробничих процедур, протоколів (журналів, таблиць, графіків, тощо ..);
  • Отримаєте досвід управління засобами забезпечення СМБХП
  • Навчитеся управляти компетентністю, поінформованістю та обміном інформацією
  • Отримаєте досвід розробки системного пакету задокументованої інформації
  • Навчитеся робити Аналіз з боку керівництва СМБХП
  • Та багато іншого, що необхідно для розвитку компетенцій спеціаліста по впровадженню та підтримки функціонування системи менеджменту безпеки харчової продукції, згідно вимог вимог ДСТУ ISO 22000:2019

Розклад тренінгу

День 1

  • 9.30 – 10.00 реєстрація учасників, вітальна кава
  • 10.00 – 11.30 перший модуль тренінгу
  • 11.30 - 11.45 кава-брейк
  • 11.45 – 13.15 другий модуль тренінгу
  • 13.15 – 14.15 обід
  • 14.15 – 15.45 третій модуль тренінгу
  • 15.45 – 16.00 кава-брейк
  • 16.00 – 17.30 четвертий модуль тренінгу

День 2

  • 10.00 – 11.30 п’ятий модуль тренінгу
  • 11.30 - 11.45 кава-брейк
  • 11.45 – 13.15 шостий модуль тренінгу
  • 13.15 – 14.15 обід
  • 14.15 – 15.45 сьомий модуль тренінгу
  • 15.45 – 16.00 кава-брейк
  • 16.00 – 16.30 тестування
  • 16.30 – 17.00 перевірка тестів
  • 17.00 – 18.00 підсумкове обговорення, заповнення заключної анкети, вручення Сертифікатів

Рекомендація: Враховуючи те, що тренінги взаємопов’язані між собою і даний тренінг базується на напрацьованому матеріалі попереднього:
1. «Розробка та впровадження системи HACCP на підприємствах з виробництва
та обігу харчових продуктів»,

для кращого розуміння та сприйняття, краще навчатися на цьому тренінгу вже після проходження попередньо вказаного тренінгу

ПРОГРАМА ТРЕНІНГУ

Тільки про головне! Концентрована практика, до 80% опрацювання реальних ситуацій!

Модуль 1

  • Знайомство: представлення тренерів, знайомство з групою, огляд тематики тренінгу, таймінг і правила тренінгу
  • Основні законодавчі та нормативні вимоги до всіх організацій/підприємств в ланцюгу створення харчової продукції, Стандарти Кодексу Аліментаріус ;
  • Практичні аспекти вимог ДСТУ ISO 22000:2019
  • Термінологія Системи менеджменту безпеки харчових продуктів (СМБХП)

Модуль 2

  • Практикум: Обов'язки організації та вимоги ДСТУ ISO 22000:2019 щодо документації
  • Практикум: Упорядкування та створення системного переліку задокументованої інформації
  • Практикум: Лідерство, відповідальність керівництва, оформлення політики у сфері СМБХП

Модуль 3

  • Практикум: Планування Системи управління безпекою харчових продуктів
  • Практикум: Створення групи НАССР. Вимоги до учасників групи НАССР
  • Практикум: Готовність до надзвичайних ситуацій і реагування на них
  • Практикум: Аналіз системи МБХП з боку керівництва

Модуль 4

  • Управління ресурсами
  • Практичні аспекти управління компетентністю, поінформованістю та обміном інформацією
  • Практичні аспекти планування і випуску безпечної продукції

Модуль 5

  • Практикум: Розробка програм обов'язкових попередніх заходів
  • Практикум: Ідентифікація небезпечних факторів (біологічних, хімічних, фізичних) на виробництві
  • Практикум: Визначення значущості небезпечних факторів. Побудова дерева рішень

Модуль 6

  • Практикум: Опис готового продукту і всіх матеріалів, використовуваних при його виробництві
  • Практикум: Складання блок-схеми технологічного процесу
  • Практикум: Визначення контрольних і критично контрольних точок
  • Практикум: Визначення критичних меж для КТК
  • Практикум: План НАССР. Процедура моніторингу КТК

Модуль 7

  • Практикум: Розробка коригувальних дій
  • Практикум: Валідація плану НАССР. Верифікація ефективності функціонування СМБХП
  • Практикум: Управління потенційно небезпечною продукцією. Корегуючі дії
  • Практикум: Вилучення небезпечної продукції
  • Практикум: Звіт групи НАССР

Місце проведення тренінгу

м.Київ, вул. Велика Житомирська, 33 (ТПП України), вхід зі Стрітенської вулиці

Вартість тренінгу

4700.00 грн. за одну особу

При участі кількох слухачів з одного підприємства – бонусні ЗНИЖКИ!

Рекомендація: краще відправити кілька людей з однієї компанії, тому що тоді вони будуть в одному інформаційному полі і зможуть більш ефективно впровадити проект, так як завжди над впровадженням працює команда (група HACCP), а не одна людина.

Супроводжуючі аспекти

  • Заняття проводять фахові спеціалісти, консультанти-тренері, експерти-практики ​
  • Конспект і роздаткові матеріали спростять роботу на тренінгах і допоможуть в тренуваннях, завдяки їм основні дані залишаться з Вами і після тренінгу
  • Смачні бізнес-ланчі та кава-брейки з ароматною, смачною заварною кавою дозволять Вам не відволікатися на голод, не витрачати час на пошук місця, щоб перекусити, а повністю зосередитися на процесі навчання
  • Іменний Сертифікат, як свідчення Вашого професіоналізму

Раді бачити Вас на наших тренінгах!

Выберите удобный способ коммуникации

Через почтовый клиент (Microsoft outlook, Thunderbird....)

Через форму на сайте

^ Наверх