Консалтинговый центр Школа Административного Управления Зиминой

Меню

Громадське Об'єднання «Продовольча безпека України»

«Школа Адміністративного Управління Зіміної»

Громадська Спілка «Пест контроль України»

Практично-орієнтований тренінг: «Внутрішній аудит та підготовка до Державного контролю у формі аудиту на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів»

Цей тренінг для Вас

Якщо Ви хочете отримати необхідні ключові знання, навички, алгоритми дій, професійний інструментарій для контролю/моніторингу/аудиту відповідності законодавчим вимогам, щоб, за допомогою набутих професійних компетенцій:

  • вміти керувати командою аудиторів, застосовуючи широко визнані принципи аудиту, процедури і методи;
  • провести перевірку запровадженої системи за допомогою внутрішнього аудиту та успішно підготуватися до державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАСС;
  • надавати консультаційні послуги підприємствам щодо процесу розробки та впровадження системи управління безпекою харчових продуктів, проведення внутрішнього аудиту та підготовки до успішного проходження Держконтролю та/або сертифікаційного аудиту на відповідність вимогам ДСТУ ISO 22000:2019

Тривалість тренінгу

16 акад.годин, 2 дні

Дати проведення тренінгу

1-2 квітня

Що Ви будете робити в процесі тренінгу

  • Розберетеся та зрозумієте практичні аспекти вимог наказу №590, затверджених Актів Держконтролю та інших законодавчих та нормативних документів
  • Навчитеся працювати із ДСТУ ISO 19011:2019 «Настанови щодо проведення аудитів систем управління»
  • Напрацюєте навички розробки програм аудиту СМБХП та проведення зборів групи аудиту
  • Навчитеся розробляти документацію щодо внутрішнього аудиту
  • Отримаєте досвід аналізування задокументованої інформації СМБХП
  • Напрацюєте навички проведення внутрішнього аудиту на місцях
  • Навчитеся формулювати висновки аудиту та оформлювати звіти щодо аудиту
  • Зможете удосконалити свої навички щодо ефективної комунікації у процесі проведення аудиту
  • Та багато іншого, що необхідно для розвитку компетенцій щодо впровадження та підтримки функціонування СМБХП, згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2019, а також проведення внутрішнього аудиту, згідно рекомендацій ДСТУ ISO 19011:2019

Розклад тренінгу

День 1

  • 9.30 – 10.00 реєстрація учасників, вітальна кава
  • 10.00 – 11.30 перший модуль тренінгу
  • 11.30 - 11.45 кава-брейк
  • 11.45 – 13.15 другий модуль тренінгу
  • 13.15 – 14.15 обід
  • 14.15 – 15.45 третій модуль тренінгу
  • 15.45 – 16.00 кава-брейк
  • 16.00 – 17.30 четвертий модуль тренінгу

День 2

  • 10.00 – 11.30 п’ятий модуль тренінгу
  • 11.30 - 11.45 кава-брейк
  • 11.45 – 13.15 шостий модуль тренінгу
  • 13.15 – 14.15 обід
  • 14.15 – 15.45 сьомий модуль тренінгу
  • 15.45 – 16.00 кава-брейк
  • 16.00 – 16.30 тестування
  • 16.30 – 17.00 перевірка тестів
  • 17.00 – 18.00 підсумкове обговорення, заповнення заключної анкети, вручення Сертифікатів

Рекомендація: Враховуючи те, що тренінги взаємопов’язані між собою і даний тренінг базується на напрацьованому матеріалі попереднього:
1. «Розробка та впровадження системи HACCP на підприємствах з виробництва
та обігу харчових продуктів»,
2. «Розробка та впровадження Системи менеджменту харчової безпеки, згідно вимог ISO 22000:2019»,

для кращого розуміння та сприйняття, краще навчатися на цьому тренінгу вже після проходження попередньо вказаного тренінгу

ПРОГРАМА ТРЕНІНГУ

Тільки про головне! Концентрована практика, до 80% опрацювання реальних ситуацій!

Модуль 1

  • Знайомство: представлення тренерів, знайомство з групою, огляд тематики тренінгу, таймінг і правила тренінгу
  • Огляд основних законодавчих та нормативних вимог до всіх організацій/підприємств в ланцюгу створення харчової продукції, Стандартів Кодексу Аліментаріус, ДСТУ ISO 22000:2019
  • Ознайомлення із структурою та основними положеннями стандарту ДСТУ ISO 19011:2019
  • Практичні аспекти підготовки до сертифікаційного аудиту та процесу сертифікації на відповідність вимогам ISO 22000
  • Практичні аспекти підготовки до державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР

Модуль 2

  • Визначення та типи аудитів, термінологія щодо аудитів
  • Можливі причини та цілі проведення внутрішнього аудиту СМБХП
  • Вимоги до внутрішніх аудиторів, їх компетентності та особистих якостей
  • Практикум: Підготовка чек-листів для оцінки компетентності внутрішніх аудиторів

Модуль 3

  • Практикум: Методологічні аспекти підготовки та проведення аудиту
  • Практикум: Підготовка чек-листів та іншої документації аудиту

Модуль 4

  • Практикум астосування аудиторських процедур: спостереження, аналіз та перевірка відповідності документів, інтерв'ю, методи відбору проб, технічна перевірка, підтвердження, оцінка

Модуль 5

  • Практикум: Проведення наради з планування аудиту
  • Практикум: Проведення аудиту на місцях
  • Практикум: Документування, реагування і оцінювання невідповідностей та виконаних дій щодо ліквідації причин виникнення невідповідностей

Модуль 6

  • Практикум: Проведення аналізу системи управління якістю Вищим Керівництвом
  • Практикум: Формулювання результатів аудиту

Модуль 7

  • Практикум: Проведення заключної наради
  • Практикум: Оформлення звіту щодо внутрішнього аудиту

Місце проведення тренінгу

м.Київ, вул. Велика Житомирська, 33 (ТПП України), вхід зі Стрітенської вулиці

Вартість тренінгу

4700.00 грн. за одну особу

При участі кількох слухачів з одного підприємства – бонусні ЗНИЖКИ!

Рекомендація: краще відправити кілька людей з однієї компанії, тому що тоді вони будуть в одному інформаційному полі і зможуть більш ефективно впровадити проект, так як завжди над впровадженням працює команда (група HACCP), а не одна людина.

Супроводжуючі аспекти

  • Заняття проводять фахові спеціалісти, консультанти-тренері, експерти-практики ​
  • Конспект і роздаткові матеріали спростять роботу на тренінгах і допоможуть в тренуваннях, завдяки їм основні дані залишаться з Вами і після тренінгу
  • Смачні бізнес-ланчі та кава-брейки з ароматною, смачною заварною кавою дозволять Вам не відволікатися на голод, не витрачати час на пошук місця, щоб перекусити, а повністю зосередитися на процесі навчання
  • Іменний Сертифікат, як свідчення Вашого професіоналізму

Раді бачити Вас на наших тренінгах!

Выберите удобный способ коммуникации

Через почтовый клиент (Microsoft outlook, Thunderbird....)

Через форму на сайте

^ Наверх