Консалтинговый центр Школа Административного Управления Зиминой

Меню

Онлайн-тренінг

«Як самостійно впровадити систему НАССР і успішно проходити Держперевірки та аудит»

Цей практично-орієнтований тренінг для Вас

Якщо Ви хочете (або зобов’язані) в короткі терміни впровадити систему НАССР, стати хорошим професіоналом
(або підвищити свій професіоналізм) і відразу застосовувати набуті знання та вміння в роботі!

ТРИВАЛІСТЬ ТРЕНІНГУ – 2 дні

Дати проведення

Що Ви будете робити в процесі on-line тренінгу:

  • Розберетеся у вимогах наказу №590, затвердженому Акті Держконтролю та інших законодавчих та нормативних документів;
  • Будете знати сім принципів HACCP з управління ризиками, пов'язаними з безпекою харчових продуктів;
  • Будете описувати продукцію згідно з нормативними документами;
  • Розберетеся в аналізі небезпек і контролі критичних точок;
  • Навчитеся складати блок-схеми процесу виробництва і визначати критичні точки (на прикладах різних підприємств);
  • Напрацюєте навички розробки необхідних програм-передумов, виробничих процедур, протоколів (журналів, таблиць, графіків, тощо ..);
  • Напрацюєте навички розробки і впровадження плану НАССР;

Що ВИ ОТРИМАЄТЕ в РЕЗУЛЬТАТі

  • Досвід розробки системи HACCP, практичні рекомендації, застосовні рішення на прикладах підприємств молокопереробної, рибопереробної, м’ясопереробної галузі, громадського харчування
  • Корисні дані і тільки працюючі інструменти від Галини Зіміної, системного консультанта з організаційного розвитку та ефективності, аудитора міжнародної кваліфікації (ISO 9001, ISO 22000)

Вартість участі

При участі кількох слухачів з одного підприємства – бонусні ЗНИЖКИ!

!!!Рекомендація: краще відправити кілька людей з однієї компанії, тому що тоді вони будуть в одному інформаційному полі і зможуть більш ефективно впровадити проект, так як завжди над впровадженням працює команда (група HACCP​), а не одна людина.

ПРОГРАМА ONLINE ТРЕНІНГУ

Тільки про головне! Концентрована практика, до 80% опрацювання реальних ситуацій!

День 1

  • Загальні засади НАССР: Визначення НАССР та переваги системи НАССР для виробника
  • В чому різниця між системою HACCP та ДСТУ ISO 22000:2019
  • Основні законодавчі та нормативні вимоги до всіх організацій/підприємств в ланцюгу створення харчової продукції
  • Вам необхідно впровадити систему HACCP. З чого починати?
  • Алгоритм впроваджувальних дій
  • Документи, які підтверджують наявність системи безпечності продукції HACCP
  • Що буде перевіряти інспектор або аудитор?
  • Як легко аудитор / інспектор може визначити впроваджену і працюючу систему або впроваджену «для галочки»?
  • Як підготуватися та успішно пройти Держконтроль у формі аудиту системи HACCP?
  • Оформлення програм-передумов системи HACCP
  • Практичні аспекти щодо створення групи НАССР та визначення сфери застосування системи НАССР
  • Опис харчового продукту і всіх матеріалів, використовуваних при його виробництві
  • Розробка блок-схеми технологічного процесу щодо харчового продукту

День 2

  • Оформлення Плану НАССР
  • Ідентифікація та аналіз небезпечних факторів (біологічних, хімічних, фізичних) щодо кожного харчового продукту (1 принцип НАССР)
  • Визначення критичних точок контролю (2 принцип НАССР)
  • Встановлення та обґрунтування критичних меж щодо кожної КТК (3 принцип НАССР)
  • Встановлення системи моніторингу щодо кожної КТК (4 принцип НАССР)
  • Запровадження коригувальних дій (5 принцип НАССР)
  • Перевірка системи НАССР (6 принцип НАССР)
  • Документування процедур та реєстрування даних (7 принцип НАССР)
  • Практикум розгляду особливостей розробки системи HACCP на підприємствах молокопереробної галузі
  • Практикум розгляду особливостей розробки системи HACCP на підприємствах рибопереробної галузі
  • Практикум розгляду особливостей розробки системи HACCP на підприємствах м’ясопереробної галузі
  • Практикум розгляду особливостей розробки системи HACCP на підприємствах громадського харчування

Раді бачити Вас на наших тренінгах!

Выберите удобный способ коммуникации

Через почтовый клиент (Microsoft outlook, Thunderbird....)

Через форму на сайте

^ Наверх